Η ¨ΦΥΤΕΛ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕ¨ δραστηριοποιείται στον Ελληνικό χώρο από το 2007 και είναι 100% Ελληνική εταιρεία. Βασική δραστηριότητα είναι η εμφιάλωση σπορελαίων και ελαιολάδου και η διάθεσή τους στην Ελληνική και Διεθνή αγορά (πάνω από 10 χώρες).

Στόχος της εταιρείας από την πρώτη κιόλας ημέρα ιδρύσεώς της ήταν η εξειδίκευση, η οποία σε συνδυασμό με την καθημερινή έρευνα καθιστά σήμερα τη ΦΥΤΕΛ μια καινοτόμο και διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία.

Το 2012, η ΦΥΤΕΛ επενδύει στην Ελληνική αγορά έμπρακτα και μεταφέρεται σε νεόδμητες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής με μηχανολογικό εξοπλισμό που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της εταιρείας και πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφάλειας τροφίμων. Η επιλογή της τοποθεσίας σε ένα τόσο κομβικό σημείο για τις εθνικές αλλά και τις διεθνείς μεταφορές (μόλις 2 χλμ. από το εμπορικό λιμάνι του Πειραιά), αξιοποιείται από τη ΦΥΤΕΛ στο έπακρο ενισχύοντας τη θέση της στον ανταγωνιστικό κλάδο.

Το 2015, η ΦΥΤΕΛ ολοκληρώνει και παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά τη νέα σειρά φυτικών ελαίων με την εμπορική ονομασία FYTEL και πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα προϊόντα της.

Βασικό μας μέλημα αλλά και ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η ποιότητα και πρωτεύον στόχος της εταιρείας είναι η ανάδειξη των προϊόντων της στην Ελληνική αγορά και σε κάθε γωνιά της γης…